Kalapuikkoja ja tartar-kastiketta

Snellman Pro



Ainekset

1500 kg
IceCool kalapuikko, 25 g, MSC
Kastike
0.35 kg
Turkkilianen jugurtti, kevyt (3,5 %)
0.13 kg
Kurkkukuutio, säilyke
0.09 kg
Kananmuna, keitetty
0.05 kg
Purjokuutio (IceCool)
0.025 kg
Sinappi
Perunalisäke
1.5 kg
Peruna, jauhoinen
0.02 kg
Tilli
0.175 kg
Maito, rasvaton
0.08 kg
Rypsiöljy
0.06 kg
Vesi
0.008 kg
Suola

Valmistusohje

Kalapuikot
  1. Lado kalapalat GN 65 -vuokaan. Kypsennä 190°C uunissa 20 minuuttia.
Tartar-kastike
  1. Sulata purjokuutiot. Hienonna kananmunat. Yhdistä ainekset. Anna kastikkeen maustua puoli tuntia.
Tilliperunamuusi
  1. Höyrytä perunoita 30-40 minuutin ajan. 
  2. Hienonna tilli. Kiehauta maito, vesi ja öljy. Lisää seokseen suola.
  3. Soseuta perunat esimerkiksi yleiskoneella. Lisää kuuma maito-öljyseos ja hienonnettu tilli. Sekoita tasaiseksi.
Tarjoile esimerkiksi vihersalaatin tai majoneesittoman kaalisalaatin kera.

 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta