Kanaa intialaisittain

Sydänmerkki



Raaka-aineet

3.65 kg
Atria miedosti suolattu broilerin fileesuikale
0.85 kg
Porkkana lohko
0.12 kg
Rypsiöljy
0.075 kg
seesaminsiemenöljy
0.039 kg
Merisuola
0.03 kg
kurkuma
0.02 kg
kuminansiemen
0.015 kg
korianterinsiemen
0.01 kg
kaneli jauhettu
0.7 kg
Purjosipuli viipale
0.075 kg
inkivääri raastettu
0.05 kg
Valkosipulimurska
0.9 kg
vesi
1.8 kg
Turkkilainen jogurtti 10 % laktoositon
0.05 kg
Korianteri tuore

Valmistusohje

Paahda broileri ja porkkanat uunissa öljytyissä gn-astioissa kypsiksi 200 asteessa noin 30 minuuttia. Lisää kattilaan seesaminsiemenöljy, paahda kuivamausteita öljyssä muutamia minuutteja. Lisää mausteiden sekaan purjo, inkivääri ja valkosipuli. Kun kanat ovat paistuneet kypsiksi, lisää kastikkeen sekaan kanoista irronnutta lientä ja vesi. Lisää lopuksi kastikkeen sekaan jogurtti ja sekoita kanat kastikkeeseen. Viimeistele tuoreella korianterilla. 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Kuitua
0.8 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta