Kampelarullat ja muna-tillikastike

Sydänmerkki



Raaka-aineet

6.5 kg
Kampelafilee
0.2 kg
Rypsiöljy
0.35 kg
Merisuola
0.75 kg
Kananmuna keitetty hienonnettu
1.5 kg
Maitojuoma laktoositon
0.1 kg
Tilli
0.07 kg
Kalaliemijauhe vähäsuolainen
0.02 kg
Mustapippurirouhe
0.04 kg
Vaalea pikasuuruste Maizena

Valmistusohje

1. Sulata kalat mieluiten yön yli esimerkiksi reikäpakeissa. Levitä gn-vuoan pohjalle öljy ja rullaa fileet vuokiin. Mausta fileet suolalla. Kypsennä kalat uunissa 130 asteessa noin 10 minuutin ajan.  2. Valmista kastike keittämällä ensin kananmunat kovaksi, höyryuunissa noin 14 minuutin ajan. Jäähdytä, kuori ja hienonna munat. Kuumenna maito, lisää sekaan mausteet, kananmuna ja suurusta kastike pienellä määrällä vettä ja maizenaa.  3. Kaada kastike kalojen päälle tai tarjoile erikseen.  

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Kuitua
0.1 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta