BBQ marinoitua kanaa

Sydänmerkki



Raaka-aineet

6.5 kg
Broilerin rintafile
1 kg
BBQ-kastike
0.03 kg
Merisuola
0.01 kg
Mustapippuri jauhettu
0.2 kg
Rypsiöljy
1.5 kg
Sipuli viipale
0.15 kg
Chili viipale
0.1 kg
Korianteri tuore

Valmistusohje

1. Marinoi kanat mieluiten edeltävänä päivänä BBQ-kastikkeella, suolalla ja pippurilla. 2. Paista sipulit ja chilit pannulla tai uunissa 180 asteessa gn-vuoissa pienessä määrässä öljyä kullanruskeiksi. 3. Paista kanat öljytyissä gn-vuoissa 180 asteessa kypsiksi noin 20 minuutin ajan tai kunnes sisälämpötila on 80 astetta. 4. Leikkaa korianteri hienoksi, sekoita sipulit ja chilit kanojen joukkoon ja ripottele korianteri päälle. Tarjoile täysjyväisen viljalisäkkeen kera.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Kuitua
0.3 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta