KAURAHIUTALE JA KUITU Runsaskuituinen AINESOSAT: kaurahiutale (73 %), vehnälese, kauralese. Saattaa sisältää pieniä määriä muita viljoja. Kauran ja vehnän alkuperä Suomi. SÄILYTYS kuivassa ja viileässä KAURAPUURO 4 annosta 1 l vettä tai vesi-maitoseosta 4 dl kaurahiutale ja kuitua ½ tl suolaa Kuumenna vesi tai vesi-maitoseos kiehuvaksi. Lisää kaurahiutaleet. Keitä puuroa miedolla lämmöllä 10 min välillä sekoittaen. Siirrä kattila pois levyltä ja anna puuron hautua kannen alla vielä muutama minuutti. Mausta puuro suolalla. KAURAPUURO MIKROSSA 1 annos 1 dl kaurahiutale ja kuitua 2 dl vettä ripaus suolaa Mittaa aineet syvälle lautaselle ja sekoita. Kypsennä mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) ilman mikrokupua ensin 1 min, sekoita ja kypsennä vielä 1 min. Sekoita puuro tasaiseksi ja anna tekeytyä hetki ennen syömistä.
AINESOSAT: kaurahiutale (73 %), vehnälese, kauralese. Saattaa sisältää pieniä määriä muita viljoja. Kauran ja vehnän alkuperä Suomi.