Mustikka-inkiväärismoothie


Raikas ja helppo mustikka-inkiväärismoothie antaa puhtia päivään. Smoothie syntyy helposti, ja arkisesta annoksesta saa juhlavan, kun tikkuun pujotettu marjavarras viimeistelee smoothien juhlalookin.

Smoothie sopii loistavasti myös äitienpäivän aamuun. Sen voi tehdä valmiiksi edellisenä iltana, jolloin maut ehtivät hyvin tasaantua. Aamulla riittää vain nopea sekoitus ja aamuyllätys on kahveja vaille valmis.

Suosikkismoothieni syntyy pakastemustikoista, rahkasta ja joko maidosta tai mehusta. Inkivääri on mustikalle upea makupari, se korostaa ihanasti mustikan omaa makua ja antaa sille hieman särmää. Rahkan sijasta voit käyttää myös maustamatonta jogurttia.

Ihanaa loppuviikkoa ja upeaa äitienpäivää kaikille äideille, isoäideille, vara-äideille, äitiydestä unelmoiville, äitiä ikävöiville ja äideiksi rinnastettaville!


RESEPTI

1–2 annosta

250 g maitorahkaa

1 kypsä banaani

1 dl rasvatonta maitoa tai tuoremehua

2 dl mustikoita

1–2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna

(hieman sokeria tai hunajaa)

koristeeksi mansikoita, pensasmustikoita sekä limetinsiivuja


Mittaa kaikki ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi. Voit tehdä smoothien myös sauvasekoittimella. Pujota marjat ja limetinsiivut grillivartaaseen ja tarjoa smoothien kanssa. Lyhennä varrastikkua tarvittaessa.

_____


Kommentoi