selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Uuniperuna katkarapu-tonnikalatäytteellä
Tervetuloa! Haluamme kertoa sinulle, että käytämme evästeitä sivuston toiminnan kehittämiseksi. Jatkamalla Sydänmerkin sivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
OK
Lisätietoja
Hae reseptejä
: "
"
Etsi sivuja
: "
"
Sydänmerkki
Reseptit
Tuotteet
Ravintolat
Sydänmerkki
Ajankohtaista
Blogit
Ammattilaiset
Kirjaudu sisään
fi
sv
en
Sydänmerkki
Reseptit
Kappaletuote + kastike
Uuniperuna katkarapu-tonnikalatäytteellä
Annos: Uuniperuna 180 g ja täyte 100 g.
Annoksia
Annoskoko
280g
Saanto
28
kg
Valmistuhävikki
0%
Raaka-aineet
18
kg
uuniperuna
4.2
kg
creme fraiche, vähälakt., 28 % (esim. Valio Creme Fraiche 28%)
2.5
kg
katkarapu
2.5
kg
tonnikala, vedessä (suolaa 0,8 %)
0.5
kg
purjosipuli, viipale, tuore
0.2
kg
tilli, pilkottu, tuore
0.04
kg
sitruunapippuri, suolaton
0.01
kg
tabasco
0.06
kg
suola
Valmistusohje
1. Tee perunoiden pintaan ristikkäisviillot. Kypsennä perunoita 200 asteisessa kiertoilmauunissa reilu tunti. Esikypsytetyt perunat tarvitsevat vain lämmityksen. 2. Katkarapu-tonnikalatäyte: Sekoita ranskankermaan sulatetut ja valutetut katkaravut, tonnikala, purjo- ja tillisilppu. Mausta sitruunapippurilla, tabascolla ja suolalla. Anna maustua kylmiössä ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Suolaa
0.4 g
Tulosta tämä sivu
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen