Tomaatti-perunavuoka
Raaka-aineet
-
4.5 kgperuna, suikale, kypsä
-
0.5 kgaurinkokuivattu tomaatti, suikaloitu (valutettuna kuivattu; rasvaa 4,3 %)
-
0.7 kgsipuli, kuutio, tuore
-
0.002 kgmustapippuri, rouhe
-
1 kgtomaattimehu
-
0.8 kgkasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
-
0.3 kgkananmuna
-
0.024 kgkasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
-
0.011 kgbasilika, kuivattu
-
1 kgtomaatti, pihvi, viipale
-
0.3 kgjuusto, mozzarella, raaste, 21 % (esim. Kespro Menu Mozzarella juustoraaste)
Valmistusohje
1. Sekoita perunasuikaleet, valutettu ja suikaloitu tomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.
2. Sekoita tomaattimehu, kasvirasvasekoite, kananmunat, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.
3. Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.4 g
