Porkkanapannari
10 annosta (á 250 g), 2 kpl 1/1-45 GN, 5 annosta / vuoka.
Raaka-aineet
-
0.45 kgvehnäjauho
-
0.01 kgsuola
-
0.003 kgmuskottipähkinä, jauhettu
-
1.5 kgmaito, kevyt 1,5 %
-
0.4 kgkananmunamassa (rasvaa 8,5 %, esim. ScanEgg Vakioitu kananmunamassa)
-
0.3 kgporkkana, raaste, tuore
-
0.025 kgruohosipuli, pilkottu, tuore
-
0.14 kgjuusto, raaste, 15 % (esim. Valio Polar 15 %)
Valmistusohje
1. Mittaa kuivat ainekset sekoituskulhoon.
2. Lisää maito hyvin sekoittaen.
3. Lisää kananmunamassa, porkkanaraaste ja ruohosipuli.
4. Kaada taikina kahteen hyvin voideltuun 1/1-45 GN-vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.
5. Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla.
6. Paloittele ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kera.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Suolaa
0.6 g
