Pekoni-maksakastike

Snellman Pro



Ainekset

Kastike
0.35 kg
Snellman Pekoniviipale, kypsä
0.1 kg
Rypsiöljy
0.5 kg
Sipulikuutio (IceCool)
2 kg
Snellman Naudan maksakuutio, kypsä
0.5 kg
Ruokakerma 15%
0.2 kg
Lihaliemi, vähäsuolainen
0.45 kg
Porkkana, pala, pakaste
0.3 kg
Siirappi
0.02 kg
Suola
0.005 kg
Mustapippuri, rouhittu
0.005 kg
Meirami
Suuruste
0.135 kg
Vesi
0.135 kg
Maissitärkkelys
Perunalisäke
3.9 kg
Peruna, jauhoinen
0.57 kg
Maito, rasvaton
0.2 kg
Vesi
0.23 kg
Rypsiöljy
0.02 kg
Suola
0.06 kg
Ruohosipuli
Lisäksi
1.3 kg
Puolukkasurvos
Lisäksi
Kaalisalaatti (majoneesiton)

Valmistusohje

Pekoni-maksakastike
  1. Sulata ja leikkaa pekoni suikaleiksi. Kuullota sipulikuutiot ja pekonisuikaleet öljyssä.
  2. Lisää muut ainekset joukkoon ja hauduta pienellä lämmöllä 20 minuutin ajan.
  3. Sekoita maissitärkkelys ja vesi. Kaada suurus ohuena norona kastikkeeseen sitä koko ajan sekoittaen.
Ruohosipuli-perunamuusi
  1. Höyrytä perunoita noin 35 minuutin ajan.
  2. Kiehauta maito, vesi, öljy ja suola.
  3. Hienonna tilli ja lisää maitoöljyseokseen.
  4. Soseuta perunat yleiskoneella. Lisää maitoöljyseos.
Tarjoile puolikkasurvoksen ja esimerkiksi kaalisalaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta