Pekoni-maksakastike
Ainekset
-
0.35 kgSnellman Pekoniviipale, kypsä
-
0.1 kgRypsiöljy
-
0.5 kgSipulikuutio (IceCool)
-
2 kgSnellman Naudan maksakuutio, kypsä
-
0.5 kgRuokakerma 15%
-
0.2 kgLihaliemi, vähäsuolainen
-
0.45 kgPorkkana, pala, pakaste
-
0.3 kgSiirappi
-
0.02 kgSuola
-
0.005 kgMustapippuri, rouhittu
-
0.005 kgMeirami
-
0.135 kgVesi
-
0.135 kgMaissitärkkelys
-
3.9 kgPeruna, jauhoinen
-
0.57 kgMaito, rasvaton
-
0.2 kgVesi
-
0.23 kgRypsiöljy
-
0.02 kgSuola
-
0.06 kgRuohosipuli
-
1.3 kgPuolukkasurvos
-
Kaalisalaatti (majoneesiton)
Kastike
Suuruste
Perunalisäke
Lisäksi
Lisäksi
Valmistusohje
Pekoni-maksakastike
- Sulata ja leikkaa pekoni suikaleiksi. Kuullota sipulikuutiot ja pekonisuikaleet öljyssä.
- Lisää muut ainekset joukkoon ja hauduta pienellä lämmöllä 20 minuutin ajan.
- Sekoita maissitärkkelys ja vesi. Kaada suurus ohuena norona kastikkeeseen sitä koko ajan sekoittaen.
- Höyrytä perunoita noin 35 minuutin ajan.
- Kiehauta maito, vesi, öljy ja suola.
- Hienonna tilli ja lisää maitoöljyseokseen.
- Soseuta perunat yleiskoneella. Lisää maitoöljyseos.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
6.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Suolaa
0.8 g
