Paneroitua sitruunaturskaa ja jugurttikastiketta

Snellman Pro



Ainekset

1.5 kg
IceCool Pareroitu sitruunatruska 50g, MSC
Kastike
0.009 kg
Tilli
550 kg
Turkkilianen jugurtti, kevyt (3,5 %)
0.07 kg
Sokeri
0.03 kg
Sinappi
0.002 kg
Suola
Perunalisäke
1.2 kg
Peruna, jauhoinen
0.18 kg
Maito, rasvaton
0.085 kg
Rypsiöljy
0.06 kg
Vesi
0.006 kg
Suola

Valmistusohje

Paneroitu sitruunaturska
  1. Lado kalapalat GN 65 -vuokaan. Kypsennä 190°C uunissa 20 minuuttia.
Jugurttikastike
  1. Hienonna tilli ja yhdistä kastikkeen ainekset. Anna kastikkeen maustua puoli tuntia.
Perunamuusi
  1. Höyrytä perunoita 30 - 40 minuutin ajan.
  2. Kiehauta maito, vesi ja öljy. Lisää suola. Soseuta perunat esim. yleiskoneella ja yhdistä ainekset. 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
7.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta