selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Meksikon pintopapupata
Tervetuloa! Haluamme kertoa sinulle, että käytämme evästeitä sivuston toiminnan kehittämiseksi. Jatkamalla Sydänmerkin sivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
OK
Lisätietoja
Hae reseptejä
: "
"
Etsi sivuja
: "
"
Sydänmerkki
Reseptit
Tuotteet
Ravintolat
Sydänmerkki
Ajankohtaista
Blogit
Ammattilaiset
Kirjaudu sisään
fi
sv
en
Sydänmerkki
Reseptit
Laatikkoruoka
Meksikon pintopapupata
Annoksia
Annoskoko
220g
Saanto
22
kg
Valmistuhävikki
0%
Raaka-aineet
3.5
kg
kesäkurpitsa, kuutio (2x2 cm), tuore
2
kg
paprika, punainen, kuutio (2x2 cm), tuore
1.5
kg
purjosipuli, viipale, tuore
0.6
kg
rypsiöljy
0.3
kg
valkosipuli, murska, tuore
0.7
kg
tomaattipyree
0.025
kg
korianteri, jauhe
5
kg
tomaattisose, paseerattu
2
kg
vesi
0.008
kg
timjami, kuivattu
0.01
kg
oregano, kuivattu
3
kg
pintopapu, keitetty
2.5
kg
porkkana, kuutio (1x1 cm), tuore
0.5
kg
juuriselleri, kuutio (1x1 cm), tuore
1.5
kg
palsternakka, kuutio (1x1 cm), tuore
0.3
kg
jalopeno, viipale, säilötty
1.5
kg
papu, vihreä, pakaste
0.1
kg
sokeri
0.1
kg
suola
0.002
kg
mustapippuri, rouhe
0.1
kg
limetin mehu
0.1
kg
korianteri, pilkottu, tuore
Valmistusohje
1. Kuutioi kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi (n. 2x2 cm). Kuutioi paprika kuutioiksi (n. 2x2 cm). Viipaloi purjo. 2. Kuullota purjoa, valkosipulia, tomaattipyreetä ja korianteria miedolla lämmöllä öljyssä 5 minuuttia. 3. Lisää paseerattu tomaatti, vesi, timjami, oregano, keitetyt pintopavut (raakapaino 1,0 kg), porkkana, selleri ja palsternakka. Hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia. 4. Lisää jalopeno, kesäkurpitsa, paprika, vihreät pavut, sokeri, suola, mustapippuri ja limetinmehu. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia. 5. Lisää lopuksi korianteri. Vinkki! Pata sopii myös tortillojen tai uuniperunoiden täytteeksi.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.6 g
Tulosta tämä sivu
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen