1. Laita voideltuihin 1/1-65 GN-vuokiin puolet peruna-sipulisuikaleista, porkkana ja lanttu. Sekoita ne keskenään. Lisää kirjolohisuikaleet ja päällimmäiseksi loput peruna-sipuliseoksesta.
2. Sekoita kasvirasvasekoitteeseen vesi, ohratärkkelys, kalaliemijauhe ja mausteet. Kuumenna, kunnes mausteet liukenevat nesteeseen. Sekoita välillä. Kaada neste vuokiin 1 l / vuoka.
3. Höyrypaista +140 asteessa 40 min ja +150 asteessa 30 min. Anna vetäytyä 20 min. Ripottele hienonnettua tilliä valmiin kiusauksen päälle.
Vuokajako 1/1-65 GN
2,500 kg peruna-sipulisuikaleita
0,500 kg porkkanasuikaleita
0,300 kg lanttusuikaleita
0,500 kg purjosuikaleita
1,000 kg kirjolohisuikaleita
1,000 l nestettä