Kesäkurpitsa-sipuli-fenkolipannu



Ainekset

3 kg
salaattifenkoli, viipale, tuore
3 kg
sipuli, viipale, tuore
3 kg
kesäkurpitsa, viipale, tuore
1.5 kg
herkkusieni, lohko, tuore
0.4 kg
rypsiöljy
0.08 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.002 kg
timjami, kuivattu
0.01 kg
mustapippuri, rouhe
0.3 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
0.2 kg
ruohosipuli, pilkottu, tuore

Valmistusohje

1. Viipaloi fenkoli ja sipuli 4 mm:n ja kesäkurpitsa 14 mm:n terillä.
2. Paloittele herkkusienet neljään osaan.
3. Freesaa fenkoliviipaleet ja sipuli öljyssä pannulla. Lisää hetken päästä kesäkurpitsa- ja lopuksi herkkusieniviipaleet.
4. Lisää valkosipuli, timjami, mustapippuri ja kasvisliemijauhe. Hauduta kasvikset "al dente".
5. Ripottele ruohosipulisilppua valmiin ruoan pinnalle.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen