Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille



Ainekset

0.2 kg
rypsiöljy
0.02 kg
curryjauhe
3.5 kg
porkkana, lohko, tuore
2 kg
kelta- tai punajuuri, lohko, tuore
3 kg
sipuli, lohko, tuore
3 kg
paprika, lohko (3x3 cm), tuore
3 kg
tomaatti, keltainen, lohko, tuore
3.5 kg
kalkkuna, paistisuikale (maustettu), Sous Vide
0.5 kg
vesi
0.012 kg
basilika, kuivattu
0.012 kg
timjami, kuivattu
0.012 kg
oregano, kuivattu
0.025 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.4 kg
appelsiinimehutiiviste
0.05 kg
suola
0.05 kg
sokeri

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy padassa. Lisää curry, porkkana ja keltajuuri. Hauduta muutama minuutti.
2. Lisää sipuli ja hauduta.
3. Lisää paprika, tomaatti, kypsä kalkkuna ja kuumenna.
4. Lisää vesi, mausteet ja appelsiinimehu. Hauduta hetki.
5. Mausta suolalla ja sokerilla.
Vinkki! Lihan voi korvata samalla määrällä kasviksia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen