selected site: consumers
other site url: https://ammattilaiset.sydanmerkki.fi/
Juureskuorrutettu perunajauhelihalaatikko
Tervetuloa! Haluamme kertoa sinulle, että käytämme evästeitä sivuston toiminnan kehittämiseksi. Jatkamalla Sydänmerkin sivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
OK
Lisätietoja
Hae reseptejä
: "
"
Etsi sivuja
: "
"
Sydänmerkki
Reseptit
Tuotteet
Ravintolat
Sydänmerkki
Ajankohtaista
Blogit
Ammattilaiset
Kirjaudu sisään
fi
sv
en
Sydänmerkki
Reseptit
Laatikkoruoka
Juureskuorrutettu perunajauhelihalaatikko
48 annosta. 3 kpl 1/1-100 GN, 16 annosta / vuoka.
Annoksia
Annoskoko
350g
Saanto
16.8
kg
Valmistuhävikki
0%
Raaka-aineet
8
kg
peruna, kuorittu, raaka
2
kg
maito, rasvaton
0.3
kg
margariini 60 %
0.04
kg
suola
3.5
kg
jauheliha, nauta, kypsä, 9,1 %
0.15
kg
rypsiöljy
1
kg
porkkana, suikale, pakaste
0.8
kg
salaattifenkoli, suikale, tuore
0.8
kg
keltajuuri, suikale, tuore
0.5
kg
sipuli, suikale, tuore
1
kg
juustoraaste, kevyt-emmental 15 %
0.6
kg
kananmuna
0.002
kg
timjami, kuivattu
0.02
kg
suola
0.023
kg
sokeri
Valmistusohje
1. Kypsennä perunat. Kaada kypsät perunat yleiskoneen kulhoon, lisää maito ja margariini. Soseuta ja mausta. 2. Lisää jauheliha ja sekoita. Laita sose GN-vuokiin. 3. Kuumenna öljy padassa. Lisää porkkana, fenkoli, keltajuuri ja sipuli. Kuullota hetki. Jäähdytä seosta hieman. 4. Lisää juustoraaste, kananmuna ja mausteet. Sekoita. Levitä peruna-lihasoeksen päälle. 5. Paista laatikkoa 175 asteessa uunissa 45-55 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.6 g
Tulosta tämä sivu
Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen