HK Naudan Coeur de filet sisäfilee

S K

Valmistaja: HKScan Finland Oy
Tutustu valmistajan sivuihin

Suomalaista naudanlihaa, tuote on runsasproteiininen


Ainesosaluettelo

suomalainen naudanliha 100 %. RUNSASPROTEIININEN.


Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
g
Kuitua
0 g
Proteiinia
21 g
Suolaa
0.1 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Vinkki

Ota filee huoneenlämpöön noin 30 min ennen valmistusta. Ruskista fileen pintaan väri kuumalla pannulla ja jatka kypsennystä uunissa 125 °C kunnes sisälämpötila on 58 - 65°C. Suosittelemme lihalämpömittarin käyttöä. Peitä filee foliolla ja anna vetäytyä n. 15 min ennen tarjoilua. Voit valmistaa fileen myös pihveinä. Tällöin leikkaa fileestä 3 - 4 pihviä ja paista keskikuumalla pannulla noin 3 - 4 min kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla.