Tofu-kasvisvartaat
Kasvisvartaat saavat mukaansa marinoitua tofua. Soija-lime-marinointi ja yrtit antaa grillivartaille kesäistä makua.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote250 gkirsikkatomaatteja
-
Sydänmerkki-tuote300 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote1 nippukevätsipulia
-
Sydänmerkki-tuote300 gkiinteää marinoitua tofua
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
(2 tlpaahdettua seesamöljyä)
-
Sydänmerkki-tuote2 rkllimettimehua
-
1 rklvähäsuolaisempaa soijakastiketta
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
Sydänmerkki-tuotemuutama oksatuoretta rosmariinia
- Lisäksi
-
6-8puisia varrastikkuja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Laita varrastikut likoamaan kylmään veteen, jotta ne eivät syty palamaan grillauksen aikana. Huuhtele kasvikset ja leikkaa kesäkurpitsa lohkoiksi ja sipulinvarret muutaman sentin pätkiksi. Kuutioi myös tofu ja pujota tofua ja kasviksia varrastikkuihin.
2. Sekoita marinadin ainekset ja voitele vartaat ennen grillaamista.
3. Grillaa vartaita muutama minuutti. Käännä ja kypsennä toinen puoli, jotta kasvikset saavat väriä.
Vinkki
Tarjoa vartaiden kanssa pähkinäkastiketta
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g