Omena-kaneli couscous
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
98 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
3 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1sipuli
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulinkynsi
-
Sydänmerkki-tuote½punainen paprika
-
Sydänmerkki-tuote½ rklöljyä tai pullomargariinia
-
Sydänmerkki-tuote1vihreä omena
-
4aurinkokuivattua tomaattia
-
1 tlkanelia
-
30 gauringonkukan siemeniä
-
75 gtäysjyvä couscousia
-
2 ½ dlvettä
-
¼ tlsuolaa
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna sipuli, valkosipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää siihen sipuli- ja paprikakuutiot. Anna niiden kuullottua hetki öljyssä.
2. Kuori omena ja kuutioi se pieniksi kuutioiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Lisää omenakuutiot ja tomaattisuikaleet ja mausta seos kanelilla. Lisää auringonkukansiemenet ja kuumenna hetken ajan.
3. Kaada vesi ainesten päälle ja kuumenna kiehuvaksi. Sammuta levy. Kaada kattilaan couscous-ryynit ja anna niiden turvota noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.