Eväsleivät kasvistäytteellä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
140 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.5 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1paprika
-
Sydänmerkki-tuote200 gkesäkurpitsaa
-
Sydänmerkki-tuote200 gmunakoisoa
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
½ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote¼ tlrouhittua mustapippuria
- Hernetahna
-
Sydänmerkki-tuote100 gherneitä (esim. pakaste)
-
100 gkypsiä valkoisia papuja
-
Sydänmerkki-tuote50 gmanteleita
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
-
Sydänmerkki-tuote1 - 2 rklsitruunanmehua
-
Sydänmerkki-tuote1 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote10 lehteätuoretta basilikaa
-
¼ tlsuolaa
-
Sydänmerkki-tuote¼ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote8 viipaletta(paahto)leipää
Valmistusohje
1. Viipaloi huuhdellut kasvikset. Levitä kasvikset pellille leivinpaperin päälle, pirskottele päälle öljy ja mausteet. Paahda 200 asteessa noin 15 minuuttia.
2. Laita kaikki hernetahnan ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi esimerkiksi sauvasekoittimella.
3. Voitele leipäviipaleet paksusti tahnalla ja lisää joka toiselle viipaleelle paahdettuja kasviksia. Paina toinen viipale kanneksi ja leikkaa leivät kolmioiksi. Säilytä viileässä (esim. kylmäkassissa) tarjoiluhetkeen.