Broileripiirakka
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.5 g
Raaka-aineet
- Pohja
-
1 dlvehnäjauhoja
-
1 dlperunajauhoja
-
Sydänmerkki-tuote½ dlkaurahiutaleita
-
1 tlleivinjauhetta
-
Sydänmerkki-tuote1 dlrasvatonta maitoa
-
Sydänmerkki-tuote1 dlpullomargariinia
- Täyte
-
Sydänmerkki-tuote2sipulia
-
Sydänmerkki-tuote300 gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
-
1 tlcurrya
-
Sydänmerkki-tuote1 tlöljyä tai pullomargariinia
-
Sydänmerkki-tuote100 gyrttimaustettua tuorejuustoa
-
Sydänmerkki-tuote2paprikaa
-
1säilykepersikan puolikas
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlsuolaa
- Pinnalle
-
Sydänmerkki-tuote2 dlrasvatonta maitoa
-
1muna
-
Sydänmerkki-tuote1 dljuustoraastetta
Valmistusohje
1. Tee pohja sekoittamalla ainekset nopeasti taikinaksi.Taputtele taikina voidellun ja jauhotetun piirakkavuoan (halkaisija 27 cm) pohjalle.
2. Pilko sipulit ja kuullota silppu rasvassa broilerisuikaleiden ja curryn kanssa. Lisää pannulle tuorejuusto, pilkottu paprika, kuutioitu persikka sekä mausteet. Sekoita kunnes massa on tasaista, mutta älä keitä.
3. Sekoita maito ja muna. Levitä broilerintäyte pohjan päälle ja sen päälle munamaito. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.