Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

8
viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
Täyte
1
punasipuli
100 g
lämminsavulohta
200 g
maustamatonta kevyttä tuorejuustoa
2 tl
sitruunamehua
200 g
kevyttä kermaviiliä
½ dl
tuoretta tilliä
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
tuoretta tilliä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Cocktailpalat savulohitäytteellä

Suussasulavat cocktailpalat sopivat pikkupurtavaksi ja tarjoiltavaksi juhlaan kuin juhlaan.

Suussasulavat cocktailpalat sopivat pikkupurtavaksi ja tarjoiltavaksi juhlaan kuin juhlaan.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
8
viipaletta vuokaleipää (esim. perunalimppua)
Täyte
1
punasipuli
100 g
lämminsavulohta
200 g
maustamatonta kevyttä tuorejuustoa
2 tl
sitruunamehua
200 g
kevyttä kermaviiliä
½ dl
tuoretta tilliä
¼ tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
tuoretta tilliä

Valmistusohje

1.
Pilko punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kalan, tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa. Lisää kermaviiliä aluksi noin ¾ purkillista. Jos tahna on liian paksua, lisää loppu kermaviili. Mausta seos tillisilpulla ja mustapippurilla.
2.
Leikkaa leipäviipaleet 4 osaan. Poista halutessasi reunat.
3.
Nosta kullekin leipäpalalle noin ruokalusikallinen täytettä. Koristele tillisilpulla.

Vinkki

  • Kannattaa varata cocktailpaloja noin kolme kappaletta ruokailijaa kohden.
  • Testaa savulohitahnaa myös voileipäkakun tai uuniperunan täytteenä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
165 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.7 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g