Ruokalahjat – parhaat lahjat

Joulukalenterit ovat jo puolessa välissä ja nyt viimeistään on aika pohtia, mitä kääritään kenenkin joulupakettiin. 

Ruokalahjat ovat siitä ihania, että ne saavat aina aikaan hyvää mieltä – ainakin aikuisten keskuudessa. Ystävien, päiväkodin tai koulun tärkeimpien ihmisten, valmentajien, ohjaajien ja naapureiden pienet muistamiset ovat ihana tapa kiittää yhteisistä hetkistä ja toivottaa levollista joulun aikaa.

Yksi ruokalahja-suosikeistani on siemennäkkäri purkissa. Kauniisti kerroksittain pakatut ainekset muodostavat hienon paketin itsessään – kääreitä ei tarvita. Kuvassa oleva siemennäkkäri löytyy Kokit ja potit -ruokablogista, mutta yhtä lailla voit pakata purkkiin minkä tahansa näkkärin ainekset. Muista vain kertoa, mitä kaikkea taikinaan täytyy lisätä! 

Sydänmerkin sivustolta löytyy ihana siemennäkkileivän ohje, joka sopii myös purkkiin pakattavaksi. Tänä jouluna aion myös kokeilla pähkinäisiä karkkeja. Myös aiemmin syksyllä tekemäni maustetut popcornit pääsevät leffalippujen kanssa joululahjaksi.

Ruokalahjaideoiden myötä toivotan sinulle ihanaa ja herkullista joulua, mitä parhainta vuodenvaihdetta ja alkavaa vuotta! 


Kommentoi