Hunajaiset pähkinät

Nyt on taas se ihana aika, kun voi miettiä ruokalahjojen antamista. Ajattelin jakaa teille tänä vuonna, pähkinäisten naposteltavien ohjeen.

Nämä syötävät on helppo valmistaa vaikkapa perheen pienempien kanssa. Kaikki ainekset lisätään pellille ja sekoitetaan vain ronskisti yhteen ennen uuniin menoa. Kun pähkinät ovat jäähtyneet, ne voi pakata vaikkapa kauniisiin pusseihin tai sellofaaniin.

Hunajaiset pähkinät

Hunajaiset pähkinät valmistuvat niin nopeasti ja helposti, että niitä ehtii tehdä joulun alla vaikkapa useamman kerran. Muista itsekin maistaa!

Rouskuvan herkulliset pähkinät saavat pinnalleen hunajakuorrutuksen.

Hunajaiset pähkinät

  • 75 g pistaasipähkinöitä
  • 75 g saksanpähkinöitä
  • 75 g manteleita
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 mm cayennepippuria
  • ripaus suolaa
  1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen.
  2. Levitä uunipellille leivinpaperi ja sekoita kaikki ainekset pelillä yhteen.
  3. Paista uunin keskitasossa noin 15 minuuttia.
  4. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
hunajapähkinät

Kurkkaa tästä myös ihanien joulumakeisten ohje.

kaneli-taatelipallot

Kommentoi