Ananas nice cream

Heinäkuun helteet saavat ajatukset karkaamaan tämän tästä jäätelöön. Jos haluaa herkutella kuitenkin hieman terveellisemmin, sillä helteellähän tunnetusti kuluu jäätelöä useamminkin, niin nice cream on siihen mitä parhain vaihtoehto. 

Mausta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä sillä nice cream on taatusti yhtä herkullista kuin jäätelö. Ja mikä parasta, kun jäätelö on näinkin terveellistä, niin sitä voi nauttia vaikkapa jo aamupalalla. Monesti meillä tosin herkutellaan tällä illalla. Ja tämä ei ole vain aikuisten herkku vaan lapsetkin rakastavat sitä. 
Ja niin kuin ostostv:ssäkin aikoinaan sanottiin: Eikä tässä vielä kaikki!
Nice cream syntyy muutamasta hassusta aineksesta ja vain muutamassa minuutissa. Terveellinen, nopea ja superhyvä!

Nice cream viilentää kesäkuumalla ja maistuu kaiken ikäisille. 

Ananas nice cream

2-4:lle

1 ananas
2 banaania
n.1 dl kasvismaitoa + lisää tarvittaessa
hunajaa maun mukaan tarvittaessa

Valmistus
1.Leikkaa ananaksesta sen pohja ja hattu poikittaissuunnassa irti. Poista kuori varovasti pituussuunnassa niin, että kuori lähtee kokonaan pois.
Ananaksen keskusta on kova ja karvas ja sitä ei käytetä. Leikkaa loppuananas pienemmiksi paloiksi.
2.Viipaloi banaani noin parin sentin paloiksi.
3.Laita ananas-ja banaanipalat pakastimeen jossa ne saavat jäätyä.
4.Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita. Voit joutua kaapimaan tehosekoittimen laitoja ennen kuin saat tasaisen lopputuloksen, joten anna tehosekoittimen käydä rauhassa muutama minuutti. Lisää tarvittaessa lisää maitoa, jos seos tuntuu kovin jämäkältä.