Arvonnan säännöt | Lapsimessut 20108

Lapsimessut 2018

1. Arvonnan järjestäjänä on Sydänmerkki, PL 50, 00621 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä”). Arvontaan liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen [email protected]

2. Kilpailuaika on 20.4-22.4.2018. Voittajat arvotaan 23.4.2018. Voittajille ilmoitetaan kilpailun ratkettua sähköpostitse tai puhelimitse.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Lapsimessuilla yhteystietonsa antaneet, pois lukien Järjestäjän työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyjen kanssa. 

4. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kysymykseen ja jättämällä omat yhteystiedot kampanjasivulla: sydanmerkki.fi/lapsimessut tai paperisella lomakkeella messuosastolla. Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista eikä ei ole ehtona arvontaan osallistumiseen.

5. Osallistuneiden kesken arvotaan 4 kpl Sydänmerkin ”Sisältää aarteita” -eväsreppuja, 5 kpl Neuvokas perhe -palapelejä ja 1 kpl Holiday Clubin hotellilahjakortteja, arvo n. 140 . Palkinnot toimitetaan voittajille postitse voittajan yhteystiedoissa ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

6. Järjestäjä ei vastaa palkintoihin liittyvistä mahdollisista vahingoista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

7. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin kilpailun aikana ilman erillistä ilmoitusta.