Arvonnan säännöt

Maailman helpoin elämäntaparemontti

1. Arvonnan järjestäjänä on Sydänmerkki, PL 50, 00621 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä”). Arvontaan liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen sydanmerkki@sydanliitto.fi

2. Kilpailuaika on 5.10.-9.11.2017. Voittajat arvotaan 10.11.2017. Voittajille ilmoitetaan kilpailun ratkettua sähköpostitse tai puhelimitse.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Maailman helpoin elämäntaparemontti -kampanjasivulla yhteystietonsa antaneet, pois lukien Järjestäjän työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyjen kanssa. 

4. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kysymykseen ja jättämällä omat yhteystiedot Maailman helpoin elämäntaparemontti -kampanjasivulla tai Facebookissa. Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista eikä ei ole ehtona arvontaan osallistumiseen.

5. Osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl 50 € arvoista S-ryhmän lahjakorttia, 5 kpl Sydänruokaa-keittokirjaa (arvo á 18 €) sekä 20 kpl Sydänmerkin kauppakasseja (arvo á 2,50 €) . Palkinnot toimitetaan voittajille postitse voittajan yhteystiedoissa ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

6. Järjestäjä ei vastaa palkintoihin liittyvistä mahdollisista vahingoista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

7. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin kilpailun aikana ilman erillistä ilmoitusta.