Arvonnan säännöt

Oletko sinä #jauhopeukalo?

1. Arvonnan järjestäjänä on Sydänmerkki, PL 50, 00621 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä”). Arvontaan liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen sydanmerkki@sydanliitto.fi

2. Kilpailuaika on 17.9.-26.9.2018. Voittajat arvotaan 27.9.2018. Voittajille ilmoitetaan kampanja-ajan päätyttyä sähköpostitse.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki kampanjasivulla yhteystietonsa antaneet, pois lukien Järjestäjän työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyjen kanssa. 

4. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kysymykseen/kysymyksiin ja jättämällä omat yhteystiedot kampanjasivun lomakkeella. Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista eikä ei ole ehtona arvontaan osallistumiseen.

5. Osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl n. 25-30 € arvoista leivontatarvikepakettia ja 2 kpl Sydänruokaa-keittokirjaa (arvo á 18 €). Palkinnot toimitetaan voittajille postitse 2 viikon kuluessa voittajan yhteystiedoissa ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

6. Järjestäjä ei vastaa palkintoihin liittyvistä mahdollisista vahingoista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

7. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin kilpailun aikana ilman erillistä ilmoitusta.