Arvonnan säännöt

Sydänpäivä 2022

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä on Suomen Sydänliitto ry / Sydänmerkki. Osoite PL 50, 00621 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä”). Arvontaan liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen [email protected]

2. Ketkä voivat osallistua?

Arvontaan voivat osallistua kaikki kampanjasivulla yhteystietonsa antaneet, pois lukien Järjestäjän työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyjen kanssa.

3. Miten arvontaan osallistutaan?

Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kysymykseen ja jättämällä omat yhteystiedot kampanjasivun lomakkeella. Osallistumisaika on 25.9.2022 klo 12.00 - 2.10.2022 klo 24.00. Voittaja arvotaan 3.10.2022 ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

4. Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Osallistuneiden kesken arvotaan 4 kpl 50 € arvoista S-ryhmän lahjakorttia sekä 4 kpl Kaikkea hyvää -ruokakirjoja, arvo 19,90 €.

Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 3 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse 2 viikon kuluessa voittajan yhteystiedoissa ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

5. Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä käsittelee osallistujan henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkinnon toimittamiseksi. Henkilön tietoja voidaan käyttää myös uutiskirjeen lähettämiseen osallistujan luvalla. Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista eikä ei ole ehtona arvontaan osallistumiseen.

Voittajan nimeä ei julkisteta sivustolla.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin kilpailun aikana ilman erillistä ilmoitusta.