Syksyinen liha-juurespata
Raaka-aineet
-
0.1 kgFlora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
-
2 kgpikkusipuli, pakaste
-
3 kgisot juureskuutiot, pakaste
-
10 kgvesi
-
Sydänmerkki-tuote0.85 kg
-
7 kgnaudanlihakuutio, kypsä
-
laakerinlehti
-
0.01 kgmustapippuri, rouhittu
-
1 kgCrème Bonjour Carbonara tuorejuusto 1,5 kg
-
persilja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Freesaa sipulit ja juureskuutiot öljyssä.
2. Lisää pieneen vesimäärään sekoitettu Peruskastike ja loput vedestä. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kypsät naudanlihakuutiot (E-lajitelma 6,3 % rasvaa, 0,5 % suolaa.), mausteet ja Crème Bonjour. Hauduta kypsäksi.
3. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa perunoiden, perunasoseen tai täysjyväriisin kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.4 g
