Silakkavuoka

Sydänmerkki



Raaka-aineet

4.5 kg
Silakkafilee
0.18 kg
Voi laktoositon
0.18 kg
Puolikarkea vehnäjauho
2 kg
Maitojuoma laktoositon
0.044 kg
Merisuola
0.01 kg
Mustapippuri jauhettu
1.1 kg
Punasipuliviipale
0.05 kg
Rypsiöljy
0.8 kg
Korppujauho gluteeniton
0.1 kg
Korianteri tuore

Valmistusohje

Sulata silakat yön yli jääkaapissa reikäpakeissa Valmista kastike: Mittaa kattilaan voi sekä vehnäjauhot ja lämmitä maito kuumaksi. Sekoita voita ja jauhoja kattilassa kunnes massa on tasaista ja anna pulpahtaa. Lisää massaan maitoa erissä ohuena nauhana ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla Voitele pakki kevyesti vuokasprayllä tai rypsiöljyllä. Pyöritä silakat pieniksi rulliksi pakkiin tai käytä valmiita rullia. Paista punasipulit rypsiöljyssä. Sekoita punasipulit korppujauhojen kanssa. Ripottele punasipulit kalojen päälle. Kaada kastike kalojen päälle tasaisesti. Kypsennä vuokaa uunissa 200-asteessa noin 20 minuuttia. Viimeistele vuoka ripottelemalla korianteri vuoan päälle. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.2 g
Kuitua
0.6 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta