Lihakeitto

Sydänmerkki



Raaka-aineet

14 kg
Vesi
5 kg
Naudan lapa luuton
4.3 kg
Peruna lohko
2.2 kg
Porkkana lohko
1.2 kg
Lanttu lohko
0.65 kg
sipuli lohko
0.6 kg
Palsternakka lohko
0.148 kg
Merisuola
0.08 kg
Lihaliemi vähäsuolainen
0.025 kg
Maustepippuri
0.01 kg
Laakerinlehti
0.05 kg
Juuripersilja

Valmistusohje

Mittaa kattilaan vesi ja naudanliha. Keitä lihoja noin 2 tuntia, kunnes lihapalat ovat mureita. Kuori keittämisen aikana pinnalle syntynyttä vaahtoa pois reikäkauhalla.  Lisää sekaan loput aineet persiljaa lukuun ottamatta. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin puolen tunnin ajan.  Viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
0.8 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta