Valmistusohje
Voitele GN 1/1 65-mm vuoka vuokasprayllä. Laita broilersuikaleet (1,7 kg) vuokaan. Paista kiertoilmapaistolla 175 asteessa 15 minuuttia välillä sekoittaen.
Kuumenna öljy (0,035kg) kattilassa. Freesaa tomaattipyree (0,08kg) ja curry (0,008kg). Lisää vesi (1 litra), sokeri (0,08kg), omenaviinietikka (0,05kg), Sambal Oelek (0,005kg), valkosipulimurska (0,005kg), lime-mehu (0,005 kg), kasvisliemijauhe (0,025kg), soijakastike (0,1kg) ja inkiväärijauhe (0,005kg). Keitä seosta 5 minuuttia.
Valmista suuruste vedestä (0,16kg) ja maissitärkkelyksestä (0,05kg). Suurusta liemi.
Voitele GN 1/1 65-mm vuoka vuokasprayllä. Lisää vuokaan sulatetut vihreät pavut (0,7kg) ja paprikasekoitus (0,7kg) sekä säilyke kik-herneet (0,2kg). Lisää kypsennetyt broilerin fileesuikaleet kasvisten joukkoon. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 8 minuuttia.
Lisää vuokaan säilyke kidneypavut (0,2kg) ja kuuma kastike. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 5 minuuttia, kunnes ruoan sisälämpötila on 75 astetta.