Broileri kikwok
Raaka-aineet
-
1.7 kgAtria 3kg kevyesti marinoitu broilerin fileesuikale
-
0.035 kgrypsiöljy
-
0.08 kgtomaattipyree
-
0.008 kgcurry
-
1 kgvesi
-
0.08 kgsokeria
-
0.05 kgviinietikkaa, omena
-
0.005 kgSambal oelek, maustekastike
-
0.005 kgvalkosipulimurska
-
0.005 kglime mehu
-
0.025 kgvähäsuolainen kasvisliemijauhe (valmiissa liemessä 0,3%)
-
0.1 kgsoijakastike
-
0.005 kginkivääri, jauhettu
-
0.05 kgmaissitärkkelys
-
0.16 kgvesi
-
0.7 kgvihreä papu, pakaste
-
0.7 kgpaprikasekoitus, pakaste
-
0.2 kgkik-herne, säilyke
-
0.2 kgkidneypapu, säilyke
Suuruste
Valmistusohje
- Voitele GN 1/1 65-mm vuoka vuokasprayllä. Laita broilersuikaleet (1,7 kg) vuokaan. Paista kiertoilmapaistolla 175 asteessa 15 minuuttia välillä sekoittaen.
- Kuumenna öljy (0,035kg) kattilassa. Freesaa tomaattipyree (0,08kg) ja curry (0,008kg). Lisää vesi (1 litra), sokeri (0,08kg), omenaviinietikka (0,05kg), Sambal Oelek (0,005kg), valkosipulimurska (0,005kg), lime-mehu (0,005 kg), kasvisliemijauhe (0,025kg), soijakastike (0,1kg) ja inkiväärijauhe (0,005kg). Keitä seosta 5 minuuttia.
- Valmista suuruste vedestä (0,16kg) ja maissitärkkelyksestä (0,05kg). Suurusta liemi.
- Voitele GN 1/1 65-mm vuoka vuokasprayllä. Lisää vuokaan sulatetut vihreät pavut (0,7kg) ja paprikasekoitus (0,7kg) sekä säilyke kik-herneet (0,2kg). Lisää kypsennetyt broilerin fileesuikaleet kasvisten joukkoon. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 8 minuuttia.
- Lisää vuokaan säilyke kidneypavut (0,2kg) ja kuuma kastike. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 5 minuuttia, kunnes ruoan sisälämpötila on 75 astetta.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Suolaa
0.7 g
