Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
100 g
porkkanaa
2 cm pala
tuoretta inkivääriä
1 pss (n. 500g)
wok-vihanneksia
2 rkl
pullomargariinia tai öljyä
2 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
1 tl
kurkumaa
1 tl
chilitahnaa
1 tl
suolaa
½ tl
sokeria
Suuruste
1 dl
vettä
1 rkl
maissitärkkelystä
Pinnalle
1 dl
pähkinöitä (esim. cashew)
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

G Gluteeniton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
K Kasvis (lakto-ovo)

Kasviscurry

Kasviksia pullollaan oleva tuo tuulahduksen aasialaisia makuja keittiöösi.

Kasviksia pullollaan oleva tuo tuulahduksen aasialaisia makuja keittiöösi.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
100 g
porkkanaa
2 cm pala
tuoretta inkivääriä
1 pss (n. 500g)
wok-vihanneksia
2 rkl
pullomargariinia tai öljyä
2 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitetta (rasvaa max. 15%)
1 tl
kurkumaa
1 tl
chilitahnaa
1 tl
suolaa
½ tl
sokeria
Suuruste
1 dl
vettä
1 rkl
maissitärkkelystä
Pinnalle
1 dl
pähkinöitä (esim. cashew)

Valmistusohje

1.
Kuori ja pilko sipulit ja porkkana. Raasta inkivääri. Kuullota sipulit kevyesti rasvassa. Lisää porkkana, wok-vihannekset ja inkivääriraaste. Kypsennä muutama minuutti.
2.
Lisää kasvirasvasekoite ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
3.
Sekoita vesi ja maizena. Kaada suurus ohuena nauhana kastikkeen joukkoon. Kiehauta. Ripottele pinnalle pähkinät.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
110 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g