Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

5
valkosipulin kynttä
200 g
raejuustoa
200 g
kermaviiliä
200 g
tuorejuustoa
1 dl
tuoretta tilliä tai timjamia hienonnettuna
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
5.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Valkosipulilevite

Valkosipulin ystävän suosikkilevite maistuu niin leivän päällä kuin kastikkeena.

Valkosipulin ystävän suosikkilevite maistuu niin leivän päällä kuin kastikkeena.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
5
valkosipulin kynttä
200 g
raejuustoa
200 g
kermaviiliä
200 g
tuorejuustoa
1 dl
tuoretta tilliä tai timjamia hienonnettuna

Valmistusohje

1.
Hienonna valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset ja kaada seos sideharsolla tai suodatinpussilla vuorattuun siivilään.
2.
Laita siivilä kulhon päälle ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai mielellään seuraavaan päivään. Samalla tahna kiinteytyy, kun osa nesteestä poistuu.

Vinkki

Kulhoon valunut hera sopii mainiosti vaikkapa sämpylätaikinan nesteeksi.

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
5.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g