Silakkapihvit

Herkulliset hapankorppupäällysteiset silakkapihvit ovat arkiruokaa parhaimmillaan.

Vinkki

Tarjoa silakkafileiden kanssa pinaatti-perunasosetta ja raikasta salaattia. 



Raaka-aineet

100 g
hapankorppuja
¼ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
500 g
silakkafileitä (1 kg perkaamattomia)
1 dl
rasvatonta maitoa
1 rkl
öljyä
sitruunalohkoja tarjoiluun

Valmistusohje

1. Jauha hapankorput hienoksi ja sekoita mausteet jauheeseen .
2. Ota fileistä selkäevä pois. Kaada lautaselle maitoa. Kasta fileet maidossa ja pyörittele korppujauheseoksessa.
3. Lado fileet vierekkäin uunipannulle leivinpaperin päälle. Pirskota fileille hiukan öljyä.
4. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g