Quesadillat pinaatti-paprikatäytteellä

M K

Pinaatti-paprikamuhennos on quesadillojen lempeä täyte. Vahvojen makujen ystävä pilkkoo täytteeseen tuplasti valkosipulia tai chiliä.



Raaka-aineet

8
täysjyvätortillaa
Pinaatti-paprikatäyte
1
paprika
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
öljyä
150 g
pinaattia (pakaste)
½ tl
rouhittua mustapippuria
½ ruukkua
tuoretta basilikaa
2 dl
juustoraastetta

Valmistusohje

1. Tee ensiksi täyte: hienonna paprika ja sipulit. Kuullota silppua hetki öljyssä. Lisää pinaatti ja kuumenna pari minuuttia, kunnes pinaatti sulaa. Mausta pippurilla ja basilikasilpulla.
2. Jaa täyte tortillalettujen toiselle puolelle ja ripottele päälle juustoraastetta. Käännä toinen puoli täytteen päälle niin, että tortillasta tulee puolikuun muotoinen.
3. Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä, kunnes juusto sulaa ja pinta saa rapean ja kauniinruskean pinnan. Jaa tortilla 3 suupalaksi pitsaleikkurilla.
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki/Elina Himanen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
53 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.8 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
4 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g