Palak paneer

G K

Mausteinen muhennos kätkee sisälleen pinaattia, tomaattia sekä kotijuustoa. Nauti intialainen herkku täysjyväisen riisin tai kotimaisen ohran kyytipoikana.



Raaka-aineet

1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
½
chili
2 cm pala
tuoretta inkivääriä
100 g
kirsikkatomaatteja
2 rkl
öljyä tai pullomargariinia
1-2 tl
garam masalaa
2 pss (á 150 g)
pakastepinaattia
½ tl
suolaa
1 pkt
kotijuustoa
2 dl
kermankaltaista kasvirasvasekoitusta
½ ruukku
tuoretta korianteria
(2 rkl
sitruunanmehua)

Valmistusohje

1. Hienonna sipulit ja chili. Raasta inkivääri. Viipaloi tomaatit.
2. Kuullota hienonnetut sipulit, chili, inkivääri ja garam masala rasvassa. Lisää tomaattiviipaleet ja pinaatti. Anna kiehahtaa.
3. Mausta suolalla. Leikkaa kotijuusto kuutioiksi. Lisää kastikkeeseen ruokakerman kanssa. Sekoittele varovasti. Maista. Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja jos kaipaat lisää hapokkuutta, lorauksella sitruunanmehua.
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.0 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g