Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

8
viipaletta leipää
8 tl
rasiamargariinia
4
viipaletta leikkelettä (esim. kalkkuna)
4
viipaletta juustoa (rasvaa max. 17%)
½
punainen paprika
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
190 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
Helppo

Toastit

Perinteiset lämpimät voileivät ovat herkullinen suupala. Reseptin muuntelu omaan makuun on yksinkertaista täytteitä vaihtelemalla.

Perinteiset lämpimät voileivät ovat herkullinen suupala. Reseptin muuntelu omaan makuun on yksinkertaista täytteitä vaihtelemalla.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
8
viipaletta leipää
8 tl
rasiamargariinia
4
viipaletta leikkelettä (esim. kalkkuna)
4
viipaletta juustoa (rasvaa max. 17%)
½
punainen paprika

Valmistusohje

1.
Voitele leipäviipaleet margariinilla. Aseta leikkele- ja juustoviipaleet 4 leivälle siten, että jokaiseen tulee 1 siivu leikkelettä ja 1 siivu juustoa. Suikaloi täytteeksi myös paprikasiivuja. Laita loput 4 leipäpalaa kansiksi.
2.
Kääri yksittäiset leivät ensin leivinpaperiin ja sitten alumiinifolioon. Lämmitä nyytit.

Vinkki

  • Retkivinkki: tee lämpimät voileivät kuumennusta vaille valmiiksi kotikeittiössä ja lämmitä retkellä nuotion loisteessa!
  • Leivät voi lämmittää nuotion lisäksi myös voileipägrillissä, parilalla tai paistinpannulla miedolla lämmöllä.
  • Voit lisätä tuoreita yrttejä, esim. basilikaa, tuomaan uutta makuvivahdetta leipiin.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
190 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Hiilihydraatteja
22 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
6 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.6 g