Ainekset
-
600 gomenalohkoja
- Kuorrutus
-
50 gpullomargariinia
-
2 ½ dlkaurahiutaleita
-
¾ dlfariinisokeria
-
1 rklvehnäjauhoja
-
1 tlvaniljasokeria
-
½ tlkardemummaa
-
½ tlkanelia
Valmistusohje
1. Lohko omenat ja laita uunivuokaan.
2. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja ripottele omenoiden päälle. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Vinkki
- 600 g omenoita kertyy noin 8 pienestä tai 4 suuresta omenasta. Maukkain lopputulos syntyy hapokkaista omenoista.
- Tarjoa omenapaistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
21 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Kaura-omenapaistos
Yksinkertaiset asiat ovat parhaita: rapea kauramuru ja hapokas omena kanelilla ja kardemummalta maustettuna ovat yhdessä täydellinen makukimara. Kruunaa kaura-omenapaistos vielä itse tehdyllä vaniljakastikkeella, niin syksyn klassikkojälkiruoka on valmis.
Yksinkertaiset asiat ovat parhaita: rapea kauramuru ja hapokas omena kanelilla ja kardemummalta maustettuna ovat yhdessä täydellinen makukimara. Kruunaa kaura-omenapaistos vielä itse tehdyllä vaniljakastikkeella, niin syksyn klassikkojälkiruoka on valmis.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
600 gomenalohkoja
- Kuorrutus
-
50 gpullomargariinia
-
2 ½ dlkaurahiutaleita
-
¾ dlfariinisokeria
-
1 rklvehnäjauhoja
-
1 tlvaniljasokeria
-
½ tlkardemummaa
-
½ tlkanelia
Valmistusohje
1. Lohko omenat ja laita uunivuokaan.
2. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja ripottele omenoiden päälle. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Vinkki
- 600 g omenoita kertyy noin 8 pienestä tai 4 suuresta omenasta. Maukkain lopputulos syntyy hapokkaista omenoista.
- Tarjoa omenapaistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.
Valmistusohje
1.
Lohko omenat ja laita uunivuokaan.
2.
Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja ripottele omenoiden päälle. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Vinkki
- 600 g omenoita kertyy noin 8 pienestä tai 4 suuresta omenasta. Maukkain lopputulos syntyy hapokkaista omenoista.
- Tarjoa omenapaistos vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
150 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Hiilihydraatteja
21 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g