Kalastajan kuha

G

Valkoviinissä marinoitu kala on juhlaruokaa parhaimmillaan

Vinkki

Annokseen kannattaa kokeilla myös tuoretta sitruunamelissaa tai sitruunaruohoa säväystä tuomaan.



Raaka-aineet

400 g
kuhafileetä
½ tl
rouhittua mustapippuria
3 dl
kuivaa valkoviiniä
1 rkl
öljyä
1 ½ dl
kermankaltaista kasvirasvavalmistetta
1 rkl
yrttituorejuustoa
¾ tl
suolaa

Valmistusohje

1. Laita fileet vuokaan, mausta pippurilla ja kaada valkoviini fileiden päälle. Anna maustua yön yli jääkaapissa.
2. Paista fileet paistinpannulla rypsiöljyssä, pari minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pannuun ruoanvalmistuskerma ja tuorejuusto. Mausta suolalla.
3. Anna kastikkeen kiehahtaa.
Sydänmerkki / Timo Viljakainen
Sydänmerkki / Timo Viljakainen

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.0 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.9 g